18 лютого 2016, 1:15

Випічка

Пиріг з абрикосами

Мені пиріг сподобався дуже! Найм’якіше, ніжний, смачний!

Інгредієнти для приготування пирога з абрикосами:

  • 0,5 кг свіжих або консервованих абрикосів (або персиків)
  • 200 р цукрового піску
  • 1 чайна ложка ванільного цукру
  • 200 г вершкового масла або маргарину
  • 5 яєць
  • 2 чайних ложки розпушувача (або 1 чайна ложка гашеної соди)
  • 200 г борошна

Приготування пирога з абрикосами:

  • Духовку розігріти до 180 градусів.
  • Масло, цукор і ванільний цукор покласти в ємність для збивання. Збити міксером.
  • Додати жовтки. Перемішати міксером.
  • Додати розпушувач і борошно, перемішати.
  • Білки збити в міцну піну і акуратно додати до тесту.
  • Перемішати лопаткою до однорідного стану.
  • Абрикоси вимити, розділити на половинки, вийняти ядра.
  • Форму для випічки змастити маслом, викласти половину тіста.
  • Зверху покласти половинки абрикосів і закрити тістом, що залишилося. Розрівняти.
  • Поставити в духовку і випікати приблизно 45-50 хвилин.
  • Остудити і нарізати.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…