29 серпня 2015, 4:13

Випічка

Пиріг з лисичками і беконом

Пиріг з лисичками і беконом — приголомшливо смачний і дивно соковитий! Пиріг настільки простий, що його зможе приготувати навіть той, хто на «Ви» з випічкою!

Інгредієнти на 4-6 порцій пирогів з лисичками і беконом:

  • Вершкове масло — 1 столова ложка
  • Лисички — 300 г
  • Часник — 2 зубчики
  • Біле вино — 50 мл
  • Вершки — 100 мл
  • Бекон — 2 штуки
  • Сіль
  • Перець
  • Сир — 50 г
  • Листкове тісто — 500 г
  • Жовток — 1 штука
  • Чебрець

Як приготувати пиріг з лисичками і беконом:

  • Розігріваємо сковороду і на вершковому маслі обсмажуємо гриби з дрібно нарізаним часником на середньому вогні 10 хвилин.
  • Вливаємо вина і додаємо вершки.
  • Солимо, перчимо і присипаємо спеціями.
  • Натираємо сир і обсмажуємо до золотої скоринки, а грибну начинку уварюють.
  • Потім бекон режим на середні шматочки.
  • Тісто розкачуємо, на середину кладемо гриби, посипаємо сиром і додаємо бекон.
  • Закриваємо краю і міцно скріплюємо. Змащуємо жовтком і робимо невеликі розрізи, для виходу пари.
  • Викладаємо на деко і ставимо в розігріту духовку.
  • Випікаємо до золотистої скоринки!
  • Витягнути і дати охолоне до кімнатної температури!
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…