30 серпня 2018, 10:31

Заготовки

Помідори по-корейськи на зиму — цей рецепт варте Вашої уваги!

Інгредієнти:

помідори стиглі, але не перестиглі — 2 кг,
болгарський перець (кольоровий) — 5 штук,
мелений перець чилі — 1 ст. ложка,
часник — 5 зубчиків,
морква — 4 штуки,
оцет (9%) 100 мл
цукор — 100 грам,
сіль — 2 ст. ложки,
рослинне масло — 100 мл,
свіжа зелень петрушки, кропу, кінзи за смаком.

Приготування:

Подрібнюємо блендером моркву, болгарський перець і часник через м’ясорубку.

Додаємо в суміш цукор, сіль, мелений перець чилі, рослинне масло, оцет і гарненько перемішуємо до повного розчинення цукру і солі.

Нарізаємо дуже малий зелень.

Помідори розрізаємо на дві частини. Потім викладаємо половинки помідорів в попередньо стерилізовані банки, викладаємо шар з помідорів, потім шар з перемелених овочів, потім зелень. Повторюємо верстви до кінця поки не закінчаться інгредієнти.

Стерилізуємо банки з помідорами 15 хвилин (залежно від розміру банок).

Закатуємо кришками і перевертаємо, закутуємо до повного охолодження.

Приємного апетиту!

Джерело

Завантаження…