3 грудня 2016, 10:22

Другі страви

Равіолі з креветками

Каштани додають хрусткого контрасту до ніжною текстурою креветок і равіолі з креветками виходять дивно смачними!

Інгредієнти на 24 равіолі:

  • 1 яєчний білок
  • 1 столова ложка соєвого соусу з низьким вмістом солі
  • 1-1/2 чайні ложки кунжутного масла
  • 1 чайна ложка сухого хересу
  • 1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю
  • 1/2 чайної ложки цукру
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 50 грам консервованих каштанів, просушити і дрібно порубати
  • 2 столові ложки дрібно порізаної цибулі
  • 1 чайна ложка дрібно рубаного свіжого імбиру (або більше, за смаком)
  • 350 грам очищених креветок
  • 24 круглих обгорток для равіолі (тісто для равіолі можна зробити самим, як для пельменів, і дуже зручно використовувати машинку для пасти)

Приготування равіолі з креветками:

  • Змішайте разом яєчний білок, соєвий соус, кунжутне масло, херес, кукурудзяний крохмаль, цукор і сіль у мисці середнього розміру.
  • Додайте каштани, зелений лук і імбир.
  • Крупно наріжте половину креветок. Дрібно порубаєте залишилися креветки вручну або в кухонному комбайні.
  • Додайте всі креветки до решти інгредієнтів.
  • Загорніть начинку в обгортки для равіолі і варіть.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…