3 вересня 2018, 10:30

Птах Вечеря

Раз, Два – і Обід Готовий! Курячі Кульки в Вершковому Соусі

Представляємо вам рецепт неймовірно смачного страви до вечері. Курячі кульки виходять просто приголомшливими.

Вони дуже ніжні, соковиті і неймовірно смачні. Особливу ніжність страві додає вершковий соус, саме він робить страву дуже апетитним. Курячі кульки поєднуються з будь-яким гарніром.

Необхідні продукти:

  • 500 грам курячого фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 куряче яйце
  • 1 столова ложка панірувальних сухарів
  • вершкове масло
  • сіль, перець, спеції за смаком

Для заливки:

  • 150 мілілітрів вершків
  • 150 грам твердого сиру
  • 2 зубчики часнику ( за бажанням)

Приготування:

Куряче філе промиваємо та нарізаємо шматочками. Лук очищаємо і нарізаємо великими шматками.

Підготовлені продукти пропускаємо через м’ясорубку, додаємо сіль, перець і спеції за смаком. Злегка збовтуємо куряче яйце і додаємо його в фарш. Туди ж додаємо панірувальні сухарі і все добре перемішуємо.

З отриманого фаршу мокрими руками ліпимо невеликі кульки. Викладаємо їх у форму, попередньо промазану вершковим маслом.

Приготуємо соус. У миску наливаємо молоко. На тертці натираємо сир і додаємо його до молока. Туди ж видавлюємо пару зубчиків часнику. Все добре перемішуємо.

Отриманий соус виливаємо на курячі кульки.

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Ставимо випікатися заготовку на 35 хвилин. Готові кульки виймаємо з духовки, викладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Джерело

Завантаження…