30 серпня 2015, 7:56

Перші страви

Рибний суп з крупою і лимоном

Всім знайоме відчуття тяжкості в шлунку після святкових столів. Рибний суп з крупою і лимоном зніме це почуття, як рукою».

Для цієї страви нам підійде будь-яка риба, будь то свіжа або заморожена, головне, щоб вона була без дрібних кісточок. Крупу можна вибрати на свій розсуд, але ми рекомендуємо рисову.

Інгредієнти для приготування рибного супу з крупою і лимоном:

  • 100 г риби
  • 30 г рису
  • 20 г лимона
  • 20 г сметани
  • 15 г ріпчастої цибулі
  • 15 г вершкового масла
  • Зелень
  • Сіль, спеції

Спосіб приготування рибного супу з крупою і лимоном:

  • Спочатку в киплячий бульйон кладемо цибулю, сметану і доводимо до кипіння.
  • Потім дрібно нарізаємо цибулю і підсмажити на вершковому маслі.
  • Окремо потрібно відварити рис, промити його і додати в бульйон з цибулею та сметаною.
  • Перед подачею на стіл в супову тарілку кладемо шматочки відвареної риби, скибочки очищеного від шкірки лимона, наливаємо суп і посипаємо його дрібно нарізаною зеленню.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…