1 березня 2017, 5:48

Перші страви

Рибний суп з рисом

Дуже швидкий і легкий, але в той же час ситний і смачний, рибний суп з рисом і овочами, я думаю, буде частим гостем на Вашому столі.

Інгредієнти для приготування рибного супу з овочами:

  • Будь-яка риба по Вашому смаку — 300 г
  • Рис — 1/2 склянки
  • Картопля — 2-3 штуки
  • Морква — 1 штука
  • Петрушка і селера — по 1 коренеплоду
  • Цибулина — 1 штука
  • Борошно — 1 їдальня ложка
  • Рослинне масло — 2 столових ложки
  • Зелень, спеції.

Приготування рибного супу з овочами:

  • Рибу очистити від луски і нутрощів. Добре промити.
  • Нарізати невеликими шматками, запанірувати їх в борошні і підсмажити на олії.
  • Моркву, петрушку і селеру почистити і нашаткувати. Цибулю дрібно нарізати. Підсмажити все з маслом.
  • Запашні овочі варити разом з рисом в киплячій підсоленій воді 15 хв.
  • Додати нарізану сиру картоплю, варити до готовності.
  • Наприкінці варіння покласти підсмажену рибу і ще раз прокип’ятити.
  • Подавати, додавши спеції і посипавши зеленню.
  • Приємного апетиту!