13 жовтня 2017, 8:00

Другі страви

Рулет-Чізбургер

Як порадувати своїх домашніх і гостей смачними теплими чизбургерамі без гриля? Звичайно ж, запекти в духовці у вигляді рулету! Просто наріжте рулет-чізбургер і подавайте з кетчупом і гірчицею.

Інгредієнти приблизно на 24 порції рулету:

  • 450 грам пісного яловичого фаршу
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки перцю
  • оливкова олія
  • 1 маленька порізана цибулина
  • 1 маленький подрібнений зубчик часнику
  • 500 грам тіста для булочок (тісто можете використовувати будь-який, який Вам подобається, в тому числі покупне)
  • 10 скибочок сиру

Як приготувати рулет-чізбургер:

  • Нагрійте духовку до 180 º с.
  • Підсмажте яловичий фарш в сковороді на середньому вогні. Злийте жир і додайте сіль і перець. Викладіть фарш в миску і відкладіть в сторону.
  • Нагрійте 1 столову ложку оливкової олії в сковороді і обсмажте цибулю і часник 1 1/2 хвилини. Додайте яловичину і перемішайте.
  • Накрийте велике деко розміром приблизно 25 на 40 см папером для випічки і злегка змастіть її маслом. Викладіть тісто на деко, накрийте його рушником і дайте відпочити 5 хвилин.
  • Розкачайте тісто до країв дека і наріжте його вздовж, щоб вийшли два прямокутника розміром приблизно 12 на 40 див.
  • Посипте яловичим фаршем обидва шматка тіста і викладіть поверх скибочки сиру.
  • Загніть короткі сторони приблизно на 2 см, потім скрутіть кожен прямокутник, щоб вийшло 2 рулету. Закріпіть місце стику.
  • Викладіть обидва рулети на деко і змастіть оливковою олією. Випікайте 20 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
  • Дайте рулетів охолонути приблизно 7 хвилин перед тим, як нарізати.
  • Приємного апетиту!