22 жовтня 2016, 4:37

М’ясо

Рулет зі свинини з чорносливом і яблуком по-норвезьки

Готуємо рулет зі свинини з чорносливом і яблуком по-норвезьки — шикарне блюдо, яке підкорить всіх любителів свинини.

Про те, як корисно поєднувати м’ясо і чорнослив, Ви, ймовірно, знаєте. Ну а якщо ні, то, поцікавившись, знайдете чимало захоплених відгуків про такому поєднанні продуктів, написаних дієтологами, лікарями, кулінарами і любителями смачно і корисно поїсти.

Чорнослив — легкий, дуже цінний з точки зору впливу на організм продукт, оскільки він мінімізує негативний вплив м’яса (нейтралізує холестерин тощо) і робить його більш легким.

Інгредієнти:

  • свиняче філе – 100 г
  • чорнослив – 50 г
  • яблуко – 1 шт.
  • бульйон – 1 склянка
  • вершки – 0,5 склянки
  • вершкове масло – 2-3 ст. л.
  • крохмаль – 1 ч. л.
  • перець, сіль – за смаком

Як приготувати рулет зі свинини з чорносливом і яблуком по-норвезьки:

  • Обшпарити чорнослив окропом, видалити кісточки, нарізати кубиком.
  • На крупній тертці потерти яблуко.
  • Розрізати уздовж філей свинини, накривши поліетиленом відбити його, натерти сіллю і перцем.
  • У центр відбивною покласти чорнослив і яблуко, згорнути рулет, зав’язати нитками.
  • На розпеченому маслі обсмажити рулет, влити бульйон, тушкувати до готовності на слабкому вогні.
  • Викласти готовий рулет на плоске блюдо (попередньо знявши з рулету нитки)
  • На основі, що залишилася після приготування м’ясної рідини, приготувати соус: ввести розведений у вершках крохмаль, акуратно і постійно помішуючи, на слабкому вогні проварити до загустіння.
  • Нарізати рулет шматочками по 2 см завтовшки, полити соусом.
  • Якщо Ви віддаєте перевагу готувати страви з м’яса — на нашому сайті є надзвичайно легкі і смачні рецептики для Вас:

    Просте «ледаче» м’ясо

    М’ясо по-східному

    Розкішна яловичина «Веллінгтон»

    М’ясо під шубою

    Приємного апетиту!

    Завантаження…