31 січня 2017, 4:29

М’ясо

Рулет зі свинини з начинкою з рубаної телятини

Рулет зі свинини з начинкою з рубаної телятини — смачне і ситне блюдо, приготування якого займе приблизно 40 хв. плюс час запікання: 50 хв.

Для тих, хто стежить за кількістю споживаних калорій: в одній порції — 720 ккал.

На 4 порції м’ясного рулету необхідно:

  • 750 г свинини без кісток,
  • 250 г рубаної телятини,
  • 250 г мангольд (листовий буряк) або шпинату,
  • 250 мл білого вина,
  • 2 ст. ложки рослинної олії,
  • 1 цибулина,
  • 150 г сметани,
  • 1-2 ст. ложки крохмалю,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень для прикраси

Як приготувати рулет із свинини:

1. М’ясо розрізати уздовж так, щоб вийшов плоский шматок.

2. Мангольд і цибулину дрібно нарізати, змішати з рубаною телятиною, посипати сіллю і перцем, перемішати.

3. Викласти фарш на м’ясо, згорнути рулетиком і закріпити, наприклад, зубочисткою.

4. Рулет спочатку обсмажити з усіх сторін в рослинному маслі, потім запікати 50 хв у духовці при температурі 180°.

5. М’ясо вийняти.

6. Виділився при смаженні сік розбавити вином і довести суміш до кипіння. Додати сметану. Загустити крохмалем, отриманий соус знову довести до кипіння, не забувши посолити і поперчити.

7. Подавати м’ясний рулет зі свинини з соусом, прикрасити зеленню.

Приємного апетиту!