11 жовтня 2018, 9:45

Закуски Салати

Салати і закуски для романтичної вечері

Намагайтеся не годувати коханого так, щоб до кінця вечора перед вами виявився ситий чоловік. Не забувайте, що вам потрібен пристрасний партнер для продовження вечора! Салати і закуски для романтичної вечері, келих хорошого вина і приємна атмосфера стануть не тільки чудовим завершенням дня, але і початком багатообіцяючого вечора.

Салат «Свіжість відносин»

Цей салатик слід заправляти сметаною — вона допомагає відновлювати сили і має легкий смак.

Вам знадобиться:

  • Свіжий редис — 8 шт.,
  • Свіжий огірок — 2 шт.,
  • Зелений салат — 100 г,
  • Перепелине яйце — 4 шт.,
  • Зелена цибуля — 2 пера,
  • Кріп, петрушка, кінза — пучок,
  • Густа сметана — 100 г,
  • Перець,
  • Сіль.

Приготування:

  • Зваріть яйця, очистіть і розріжте їх навпіл. Редис і огірок наріжте кружечками, зелень і цибулю подрібніть.
  • Розкладіть зелений салат на тарілки. Змішайте редис, огірок і половину зелені, додайте перець, сіль і сметану. Перемішайте салат і викладіть його на салатні листя.
  • Прикрасьте страви залишилася зеленню і половинками перепелиного яйця.
  • Салат з виноградом і авокадо «Райський сад»

    Вам знадобиться:

    • Виноград (без кісток) — 20 ягід,
    • Авокадо — 1 плід,
    • Кедрові горішки — жменю,
    • Лимон -половинка,
    • Салатні листя (суміш) — 100 г,

    Для соусу:

    • Оливкова олія — 2 столові ложки,
    • Бальзамічний оцет — 1 їдальня ложка,
    • Сіль,
    • Чорний перець (бажано крупного помелу).

    Приготування:

  • Очистити авокадо від шкірки, вийміть кісточку, наріжте м’якоть тонкими скибочками.
  • Полийте нарізану м’якоть авокадо соком лимона, інакше вона потемніє.
  • Викладіть на блюдо суміш салатних листя, зверху покладіть виноград і шматочки авокадо.
  • Для соусу з’єднайте сіль, бальзамічний оцет, масло і перець, добре збийте вінчиком.
  • Полийте салат соусом, зверху прикрасьте кедровими горіхами.
  • Закуска «Любовна гра»

    Вам знадобиться:

    • Найсвіжіше філе сьомги,
    • Свіжий томатний сік,
    • Базилік,
    • Каперси,
    • Лимон,
    • Кріп,
    • Сіль,
    • Перець.

    Приготування:

  • Наріжте філе сьомги тонкими скибочками, викладіть їх на блюдо, поперчіть, посоліть і замаринуйте в свіжовичавленому томатному соку.
  • Додайте кілька листочків базиліка, накрийте харчовою плівкою, після чого приберіть в холодильник мінімум на три години).
  • При подачі прикрасьте сьомгу каперсами, гілочками кропу і часточками лимона.
  • Закуска «Спокуса»

    Вам знадобиться:

    • Коктейльні креветки очищені — 300 г,
    • Болгарський перець (зеленого кольору) — 1 шт.,
    • Свіжий томат — 1 шт.,
    • Кінза кріп — половинка пучка,
    • Часникове масло,
    • Перець,
    • Сіль,

    Приготування:

  • Очистити перець від насіння, видаливши плодоніжку. Наріжте м’якоть перцю тонкими смужками. Поріжте томат часточками.
  • Викладіть порізані овочі на розігріту сковороду, змащену маслом, обсмажте їх протягом трьох хвилин.
  • Потім додайте креветки, сіль, перець і готуйте ще чотири хвилини, періодично перемішуючи.
  • Викладіть суміш на тарілки, прикрасити подрібненою зеленню.
  • На стіл подавати салат рекомендується в теплому вигляді, проте в холодному вигляді страву також має чудовий смак.
  • Джерело