25 липня 2015, 1:00

М’ясо

Шніцель зі свинини з помідорами і цацики — бліц-рецепт

Цей шніцель зі свинини з помідорами і цацики — ситне, смачне блюдо. І готується надзвичайно швидко.

А що ж таке цацики? Це грецька закуска, яку роблять на густому несолодкому йогурті. Йогурт часто замінюють кефіром, сметаною, кисляком,.. — яким густим і несолодким кисломолочним продуктом.

Час приготування: 20 хв

Калорійність однієї порції: 500 ккал

Інгредієнти на 4 порції шніцеля зі свинини:

  • 4 свинячих шніцелі (по 100 г),
  • 500 г помідорів,
  • 1 огірок,
  • 4 столових ложки винного оцту,
  • 120 г густого несолодкого йогурту,
  • 200 г сиру,
  • 2 столові ложки рослинної олії,
  • 1 цибулина,
  • 4 зубчики часнику,
  • сіль,
  • 2 столових ложки колечок зеленого цибулі,
  • 2 столових ложки топленого масла,
  • перець.

Як приготувати шніцель зі свинини з помідорами і цацики:

  • Для заправки змішати оцет, сіль, перець, рослинна олія.
  • Цибулину очистити і дрібно нарізати.
  • Помідори нарізати кружечками і викласти на блюдо, посипати цибулею. Полити приготовленої заправкою.
  • Для цацики змішати сир з йогуртом.
  • Огірок дуже дрібно нарізати. Огірок не очищати. Але якщо шкірка занадто товста і груба, то краще очистити.
  • Часник пропустити через прес. Додати часник і огірок в сирно-йогуртову масу. Посолити і поперчити за смаком.
  • Шніцелі поперчити. Обсмажити з двох сторін в топленому маслі. Посолити.
  • Подавати з помідорами і з цацики. Посипати колечками зеленого лука
  • До цієї страви добре підійде довгий французький батон.
  • Не забудьте подивитися і ці рецепти смачних страв зі свининою:

    • Рулет зі свинини з начинкою з рубаної телятини
    • Філе свинини в апельсиновому соусі
    • Шашлик з баранини і свинини
    • Гармошка з запеченої свинини
    • Свинина тушкована з солодким перцем

    А також запрошую подивитися відео-рецепт приготування шніцеля зі свинини по-віденськи:

    Приємного апетиту!

    Завантаження…