15 листопада 2016 року, 11:14

Випічка

Шоколадний рулет з повітряної начинкою з сиру і кокоса

Шалено смачний шоколадний рулет з повітряної начинкою!

Інгредієнти для приготування шоколадного рулету з повітряної начинкою:

Для тіста:

  • 3 яйця
  • 120 г цукру
  • 60 г борошна
  • 0,5 чайної ложки розпушувача
  • 1 щіпка ванільного цукру
  • 1 щіпка солі
  • 1 столова ложка какао-порошку

Для крему:

  • 200 г сиру без крупинок (можна вологий)
  • 3 столові ложки цукрової пудри
  • 1 столова ложка з гіркою вершкового масла кімнатної температури
  • 2 столові ложки кокосової стружки
  • 3 столових ложки сметани

Приготування шоколадного рулету з повітряної начинкою:

  • Збити яйця з цукром, сіллю і ваніліном, приблизно 7 хвилин.
  • Борошно змішати з розпушувачем і какао, просіяти в тісто. Перемішати.
  • Деко вистелити папером для випічки, змастити маслом, вилити тісто, надати форму прямокутника.
  • Помістити в нагріту до 180 градусів духовку приблизно на чверть години. Не пересушити.
  • Поки випікається бісквіт, перемішати всі інгредієнти для крему (або збити міксером на низькій швидкості).
  • Готовий корж обережно відокремити від паперу і відразу згорнути рулетом, поки гарячий.
  • Прибрати на 5-10 хвилин.
  • Далі розгорнути, змастити кремом, згорнути щільно, прикрасити за бажанням і прибрати в холодильник на 1 годину.
  • Приємного чаювання!