3 серпня 2016, 5:01

Перші страви

Ситний суп з м’ясними фрикадельками

Урізноманітніть меню своїх перших страв, приготував суп з м’ясними фрикадельками. Вийде смачно і корисно!

Інгредієнти для приготування супу з м’ясними фрикадельками:

  • Картопля — 500 г
  • Фарш (зі свинини або яловичий) — 300 г
  • Цибуля ріпчаста — 150 г
  • Морква — 150 г
  • Дрібна вермішель — 50-100 г
  • Манка — 2 ст. л.
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Півпучка петрушки
  • Сіль
  • Перець

Як приготувати суп з м’ясними фрикадельками:

  • Для початку солимо і перчимо фарш, додаємо до нього манку і добре перемішуємо.
    Далі формуємо руками невеликі щільні кульки (невеликі, щоб потім м’ясо швидше зварилася).
  • Після цього чистимо цибулю і моркву. Дрібно нарізаємо цибулю, моркву натираємо на крупній тертці.
  • Потім чистимо картоплю й нарізаємо його кубиками.
  • Кип’ятимо в каструлі 2 л води, додаємо картоплю, цибулю та моркву. Коли все закипить, солимо і перчимо. За бажанням можна додати лавровий лист та інші спеції.
  • Далі опускаємо акуратно фрикадельки в киплячий суп і варимо його протягом 15-20 хвилин, залежно від розміру фрикадельок.
  • Додаємо вермішель і варимо ще приблизно 5 хвилин. Важливо, щоб вермішель сильно не розварилася.
  • В кінці приготування додайте дрібно порізану петрушку.
  • Суп з фрикадельками готовий!

    Приємного апетиту!

    Завантаження…