31 жовтня 2018, 10:49

Другі страви Риба

Скумбрія фарширована грибами

Навіть не знаю, як описати це блюдо! Скумбрія фарширована грибами — рибка поза всяких похвал! Справжня смакота і смакота. Ніжна і ароматна скумбрія, та з грибочками. так під сирним соусом з зеленню. Мммм…… Очманіти!

Інгредієнти:

  • скумбрія велика — 700-800 грам;
  • гриби — 250 грам;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сир — 200 грам;
  • яйце — 1 штука;
  • сметана — 5 ст. л.;
  • зелень за смаком. а також сіль і перець;
  • трохи лимонного соку.

Скумбрія фарширована грибами. Покроковий рецепт

  • Скумбрію попередньо розморозьте, видалите у неї нутрощі. У скумбрії також необхідно видалити хребет і кістки, для цього рибу покладіть на живіт, розпластайте її краю, і натисніть на спинку, хребет і кістки легко витягуються самі.
  • Підготовлену скумбрію змастіть сіллю, перцем. збризніть лимонним соком. можна трохи промазати рослинним маслом. Загорніть скумбрію в харчову плівку і приберіть в холодильник на кілька годин (можна навіть покласти на ніч.
  • Гриби наріжте і обсмажте на сковороді з нашаткованою цибулею.
  • Сир натріть на тертці, змішайте його з кошторисною і зеленню.
  • Яйце відваріть і наріжте його пластинками.
  • Дістаньте філе скумбрії з холодильника, зніміть плівку, змастіть рибку сметаною, і викладіть на одну сторону половину грибів, потім яйце, і накрийте другою половиною грибів.
  • Накрийте вільної половинкою скумбрії, зверху викладіть сир, змішаний зі сметаною і зеленню.
  • Деко застеліть папером для випічки, викладіть на нього рибу.
  • Скумбрію запікайте в духовці, нагрітій до 180°С близько 30 хвилин.
  • Ось і готова ароматна і смачна скумбрія, таким блюдом Ви точно здивуєте і порадуєте гостей.

    Приємного апетиту і добрих років життя.

    Джерело

    Завантаження…