7 грудня 2016, 11:09

М’ясо

Смажена яловичина з локшиною

Як і будь-яке м’ясне блюдо, смажена яловичина – дуже ситне і смачне блюдо на вечерю або в якості другої страви до обіду. Це страва з категорії бліц-рецептів, так як готується дуже швидко.

Час приготування смаженої яловичини з локшиною і овочами: 25 хв.

Калорійність: в одній порції 480 ккал

Інгредієнти на 4 порції смаженої яловичини з локшиною:

  • відбивні з яловичини – 4 шт. по 150 г
  • домашня локшина — 300 г,
  • морква – 3 шт.
  • твердий сир — 50 г
  • топлене масло — 3 ст. ложки
  • мелений коріандр,
  • сіль, перець,
  • лимонна м’ята для прикраси

Приготування смаженої яловичини з локшиною і овочами:

  • У каструлі закип’ятити воду, всипати локшину, посолити і варити до готовності.
  • Морква вимити, очистити і нарізати уздовж тонкими смужками.
  • За 4 хв. до закінчення варіння локшини додати до неї моркву.
  • Відбивні посипати перцем і коріандром.
  • Розігріти в сковороді топлене масло і обсмажити відбивні з двох сторін.
  • Викласти їх на алюмінієву фольгу, посолити, загорнути і відкласти.
  • Локшину з морквою відкинути на друшляк.
  • У сковороду до жиру додати решту пряжене олію, викласти туди суміш локшини з морквою, посолити, поперчити і підігріти.
  • Сир натерти на крупній тертці.
  • Розкласти локшину по тарілках, зверху покласти яловичину і посипати сиром.
  • Прикрасити м’ятою і відразу подати на стіл.
  • Приємного апетиту!