13 червня 2016, 2:34

М’ясо

Смажене м’ясо з лисичками

Смажене м’ясо з лисичками варто витраченого на нього часу і зусиль! Завдяки грибам, смак м’яса – незабутній!

Інгредієнти для приготування смаженого м’яса з лисичками:

  • 4 стейка з яловичини
  • 2 ст. л. гірчиці
  • 4 гілочки розмарину
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • 600 г лисичок
  • 1 стебло цибулі-порею
  • 2 зубчики часнику
  • 20 г зелені петрушки
  • Мелений чорний перець
  • Сіль за смаком

Як приготувати смажене м’ясо з лисичками:

  • Спочатку треба розігріти духовку до 1500 С.
  • Яловичі стейки вимити й обсушити за допомогою паперового рушника.
  • Кожен шматочок посолити, поперчити і змастити гірчицею.
  • Відкладіть в сторону на 15 хвилин.
  • Розділити розмарин на гілочки.
  • У сковороді розігріти 2 ст. л. оливкової олії і обсмажити стейки з обох боків, поки вони не підрум’яняться.
  • Потім кожен стейк загорнути у фольгу з гілочками розмарину і поставити випікати в духовку на 40 хвилин.
  • Очистити гриби, помити і нарізати невеликими шматочками.
  • Цибулю-порей очистити, промити й нарізати невеликими скибочками.
  • Часник очистити і дрібно порубати.
  • Розігріти в сковороді масло, що залишилося, викласти підготовлені гриби, цибуля, часник. Обсмажити.
  • Зелень петрушки вимити, обсушити і порубати. Додати до грибів.
  • Готове м’ясо дістати з фольги, викласти на порційні тарілки разом з грибами і овочами.
  • Прикрасити зеленню. Як гарнір можете взяти картоплю.
  • Приємного апетиту!