31 липня 2016, 2:16

Перші страви

Суп-пюре з гарбуза та моркви

Цей суп-пюре з гарбуза та моркви не тільки радує зовнішнім виглядом і відмінним смаком з першої ложки, але і зігріває, рятує від нудьги, наповнює тонусом і бадьорістю.

Інгредієнти для приготування супу-пюре з гарбуза та моркви:

  • картопля батат — 3 штуки
  • морква свіжа — 1 штука
  • гарбуз — 400 г
  • кориця — 1 стручок
  • ріпчаста цибуля — 1 штука
  • олія оливкова — 1 чайна ложка

Приготування супу-пюре з гарбуза та моркви:

  • Дрібно ріжемо цибулю і моркву, тушкуємо в не дуже великій кількості кип’яченої води.
  • Картопля батат і гарбуз ріжемо середніми кубиками і додаємо до цибулі з морквою.
  • Заливаємо водою, щоб овочі були повністю у воді.
  • Додаємо корицю.
  • Тушкуємо все овочі до повної готовності, потім додаємо оливкову олію.
  • Після прибираємо овочі з вогню і все збиваємо міксером до однорідної маси. Не забудьте заздалегідь витягнути стручок кориці!
  • Солимо, перчимо.
  • Знову ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
  • Перед подачею можна прикрасити зеленню або ж насінням гарбуза або льону.
  • Приємного апетиту!