2 жовтня 2015, 9:08

М’ясо

Свинина по-китайськи

Любителям м’яса це блюдо точно западе в душу! Свинина по-китайськи виходить дивовижною, а все завдяки соєвого соусу, тому що м’ясо стає рум’яним і підсмажений моментально. Така свинина підійде на будь-який стіл!

Інгредієнти для приготування свинини по-китайськи:

  • Свинина — 300 грам
  • Морква — 2 штучки
  • Перець болгарський — 1 штучка
  • Печериці — 5-6 штучок
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука
  • Соус соєвий — 50 мл
  • Крохмаль картопляний — пів чайної ложечки
  • Сік лимонний — за смаком
  • Масло рослинне — 2-3 столових ложки

Як готується свинина по-китайськи:

  • Займемося заливкою. Вам потрібно змішати крохмаль і соєвий соус.В якісь рецепти цієї страви додають рисовий укус, але ми його замінимо на лимонний сік. А так можете вибирати самі. Коли все змішати, то нехай заливка трохи постоїть, щоб набралася смаку.
  • Всі продукти нарізаємо однаково на невеликі шматочки. Скибочки повинні бути приблизно однакові, для краси.
  • Підготовлене м’ясо потрібно швиденько обсмажити на розпеченій сковорідці, додавши рослинне масло. М’ясо в сковороду бажано класти порціями, щоб воно просмажене до золотистої скоринки, коли виділяється сік.
  • Овочі також смаж порціями, вони повинні вийде хрусткими зовні і соковитим всередині. Для прожарювання потрібно зовсім небагато часу.
  • Коли будете смажити овочі, то видавіть на них трохи часнику, це дасть свій смак і додайте зелень петрушки або кінзи. Ретельно змішайте всі інгредієнти і потроху додавайте в них заливку.
  • Ось і готова ця неймовірно смачна свинина! Можете її подавати на плоскій тарілці і милуватися своїми працями!

    Якщо Ви не можете жити без м’яса і любите його готувати, тоді завітайте до нас на сайт, у нас зібрані всі самі приголомшливі рецепти:

    Стейк на грилі з соусом Чімічуррі

    М’ясо по-тайськи

    Смажене м’ясо з лисичками

    Курячий стейк з овочами

    Приємного апетиту!

    Завантаження…