19 серпня 2016, 8:53

М’ясо

Свинина, смажена з грибами

Дуже оригінальне, швидке і смачне блюдо зі свинини з грибами і ананасами. Причому інгредієнти можна змінювати на свій розсуд:

  • сушені гриби на свіжі, можна взяти печериці;
  • ананаси свіжі або консервовані;
  • локшина домашня, магазинна, китайська або звичайні макарони.

Приготування з цього бліц-рецептом: 20 хв

Продукти, необхідні для приготування 4 порцій смаженої свинини з грибами:

  • свинина — 0,35 кг
  • сушені гриби — жменька
  • рослинне масло (я використовую оливкову) — 4 столових ложки
  • локшина (йде на гарнір, так що кількість — за необхідності)
  • половинки ананаса кружечків
  • соєвий соус і готовий кисло-солодкий соус.

Приготування смаженої свинини з грибами:

  • Свинину наріжемо невеликими шматочками.
  • Гриби замочимо на 1-2 години в холодній воді, потім отожмем і наріжемо не занадто дрібно.
  • Свинину з грибами посмажимо на рослинному маслі на сильному вогні 5 хвилин , постійно помішуючи.
  • Додамо ананаси і соус, перемішати і посмажимо на слабкому вогні ще 2-3 хвилини.
  • Зваримо локшину.
  • Свинина смажена з грибами готова! Подамо її з локшиною в гарячому вигляді.

    Приємного апетиту!

    Завантаження…