30 квітня 2016, 3:08

М’ясо

Свинина, запечена з ананасами і сиром

Свинина, запечена з ананасами і сиром по цьому рецепту готується дуже просто, а результат — завжди соковите, ароматне м’ясо.

Інгредієнти на 6-8 порцій запеченої свинини:

  • 0,5 кг свинини (наприклад, корейки)
  • кільця ананаса
  • 150-200 г твердого сиру
  • сіль — за смаком
  • перець — за смаком

Приготування свинини, запеченої з ананасами і сиром:

  • М’ясо нарізати шматочками товщиною 1-1.5 см і відбити.
  • Сир натерти на дрібній тертці.
  • Викласти шматочки м’яса в форму для запікання, посолити, поперчити.
  • На м’ясо викласти ананаси.
  • Посипати сиром.
  • Поставити в духовку.
  • Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
  • На гарнір можна подати рис, але це блюдо можна подавати і без гарніру.

    Приємного апетиту!