15 листопада 2018, 11:03

М’ясо

Свинячі відбивні з часником і розмарином

Свинячі відбивні теж можуть бути соковитими, ніжними і ароматними. Цей спосіб приготування забезпечить вашій свинині золоту шкуринку і незабутній смак! Просто слідуйте цим простим правилам і насолоджуйтеся результатом.

Порцій: 4

Час підготовки: 10 хвилин

Загальний час приготування: 30 хвилин

Інгредієнти:

4 свинячі відбивні

2 зубчики часнику, рубаного

50 г вершкового масла

1 столова ложка оливкової олії

1 столова ложка свіжого подрібненого розмарину (можна замінити сушеним)

Сіль і мелений чорний перець

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Свинячі відбивні приправте перцем і сіллю.

2. У невеликій мисці змішайте масло, розмарин і часник.

3. У сковороду додайте оливкову олію і розігрійте на середньому вогні. Обсмажте м’ясо з двох сторін до золотистого кольору за 4 хвилини. Щедро змастіть свинячі відбивні часниковим маслом.

4. Поставте сковороду в духовку і доведіть до готовності, близько 10-12 хвилин. Подавайте з часниковим маслом.

Джерело

Завантаження…