21 грудня 2016, 11:05

Другі страви

Телятина фарширована

Телятина фарширована подарує вам ніжний і пікантний смак. Підійде до будь-якого святкового столу або прекрасно доповнить ваше повсякденне меню.

Інгредієнти для приготування фаршированої яловичини:

  • 1 кг телячої грудинки
  • 40 г в’ялених томатів
  • 40 г маслин
  • 3 скибочки білого хліба
  • 100 г курячої печінки
  • 1 яйце
  • цедра 1/2 лимона
  • 3 ч. л. рубаної зелені
  • 250 мл червоного сухого вина (за бажанням)

Спосіб приготування фаршированої яловичини:

  • Для початку у воді замочіть хліб.
  • Потім дрібно наріжте помідори і маслини.
  • Після цього подрібніть курячу печінку разом з хлібом.
  • Додайте яйце, зелень за смаком, лимонну цедру. Все добре перемішайте.
  • М’ясо необхідно розрізати уздовж так, щоб вийшов глибоку кишеню.
  • Цей кишеню потрібно наповнити начинкою і зашити. Якщо у вас немає товстої нитки, можете просто заколоти отвір зубочистками.
  • Тепер потрібно обсмажити телятину з обох боків на сковороді, за кілька хвилин на кожній, поки не отримаємо золотисту скориночку.
  • Потім м’ясо необхідно перекласти в жаровню, накрити кришкою і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів на 25 хвилин.
  • В кінці можна долити вино (якщо немає вина, то воду) і вже готувати м’ясо до повної готовності, приблизно ще 1-1,5 години.
  • За 15 хвилин до закінчення гасіння відкрийте кришку і дайте м’ясу трохи зарум’яниться.
  • Приємного апетиту!