8 березня 2016, 2:10

Десерти

Торт «Фруктова ніжність»

Чудовий торт: гості не підуть без рецепта. І зробити цей ніжний гарний торт нескладно і недовго.

Інгредієнти для приготування торта «Фруктова ніжність»:

Для бісквіта:

  • 4 яйця,
  • по 1 склянці цукру і борошна.

Для начинки:

  • банани,
  • консервовані ананаси,
  • 2-3 апельсина.

Для крему:

  • 1 літр сметани жирністю не нижче 25%,
  • 1 склянку цукрового піску,
  • 50-65 г розчиненого і остиглого желатину.

Приготування торта «Фруктова ніжність»:

  • Яйця збити з цукровим піском, додати борошно, перемішати. Випекти бісквіт і остудити. Остиглий бісквіт нарізати кубиками.
  • Банани та ананаси нарізати шматочками, апельсини нарізати кружечками.
  • Сметану збити з цукром, додати желатин.
  • Тепер потрібно зібрати торт: в роз’ємну форму викласти кружечки апельсинів. Зверху-бісквіт, змішаний з 1/3 крему. Потім шар бананів, знову бісквіт, перемішаний з 1/3 крему, шар ананасів.
  • Завершити торт рівним шаром залишився крему, змішаного з бісквітом.
  • Затягнути верх форми харчовою плівкою і залишити в холодильнику на 3-4 години. Потім перевернути торт на блюдо.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…