4 листопада 2016, 3:04

Випічка

Торт «П’яна вишня»

Торт «П’яна вишня» — начебто б, звичайний торт, але в незвичайному виконанні. Бісквіт вирізається у вигляді коробочки і заповнюється бісквітними шматочками, кремом і вишнями, просоченої алкоголем.

Інгредієнти для приготування торта «П’яна вишня»:

Для тіста:

  • яйце — 5 штук
  • цукровий пісок — 1 склянка
  • сода (погасимо оцтом) — 0,5 чайної ложки
  • какао-порошок — 2 столових ложки
  • борошно — 1 склянка

Для крему:

  • згущене молоко — 0,5 банки
  • вершкове масло — 200 г

Для глазурі:

  • молоко — 1,5 столової ложки
  • цукровий пісок — 3 столові ложки
  • какао-порошок — 1,5 столової ложки
  • вершкове масло — 2 столові ложки
  • вишня (можна заморожену)
  • вино

Як приготувати торт «П’яна вишня»:

  • Вишню заливаємо червоним вином. Витримуємо добу.
  • Готуємо тісто. Всі складові для тіста замішуємо, формуємо в корж і ставимо випікатися при 180 градусів до майже хрусткої скоринки.
  • Остуджуємо, зрізаємо верхівку, виймаємо серединку. Повинна залишитися порожня форма.
  • Готуємо крем. Збиваємо всі інгредієнти для крему.
  • З’єднуємо м’якуш торта, крем і вишню.
  • З’єднуємо і укладаємо назад в порожню форму.
  • Готуємо глазур. Змішуємо молока, цукровий пісок і какао-порошок.
  • Ставимо на вогонь і постійно помішуємо.
  • Знімаємо з вогню і додаємо вершкове масло.
  • Наш торт закриваємо кришкою коржа і заливаємо глазур’ю.
  • Прикрашаємо вишнями.
  • Що ще можна знайти на «Вкуснятинках» з оригінальною і смачної випічки:

    Сирний «торф’яної» пиріг

    Пиріг з сирною начинкою і корицею

    Генуезький бісквіт

    Оригінальні пироги — 4 простих рецепта

    І багато іншого!

    Приємного апетиту!

    Завантаження…