3 вересня 2016, 2:49

Випічка

Торт «Рафаелло»

Різні рафаэллки на сайті вже були, а сьогодні для Вас торт «Рафаелло»! Якщо любите такі цукерки,то і торт Вам дуже сподобається. М’який, ніжний, дивовижно смачний!

Інгредієнти для приготування торта «Рафаелло»:

для тіста:

  • 2 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 200 г сиру
  • 1 чайна ложка соди
  • ½ Чайна ложка солі
  • 2 склянки борошна

для крему:

  • 2 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1,5 столових ложки борошна
  • 400-500 мл молока
  • 200 г вершкового масла

Приготування торта «Рафаелло»:

Тісто:

  • Збити яйця з цукром, додати сир, соду, сіль, 1 склянка борошна, знову збити.
  • Додати другий стакан борошна, перемішати ложкою.
  • Розділити тісто на 8 грудочок, загорнути в харчову плівку і прибрати на 1 годину в холодильник.
  • Крем:

  • Змішати яйця з цукром, додати борошно, молоко, все збити, поставити на вогонь.
  • Помішуючи, довести до кипіння і відразу зняти з вогню.
  • Додати розм’якшене вершкове масло, перемішати.
  • Випічка і збірка торта:

  • Тісто дістати з холодильника і кожну грудочку розкачують не дуже тонко за розмірами форми (можна брати круглу, прямокутну або квадратну — яка є або яку форму хочете).
  • Форму змастити маслом і викласти тісто.
  • Кожен коржик випікати кілька хвилин.
  • Поки коржі ще теплі, змастити їх кремом. Прикрасити кокосовою стружкою.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…