8 вересня 2018, 12:47

Випічка

Торт з найніжнішим сирним кремом

Крем, дійсно, вийшов ніжний, сирок солодкий схожий…Але я зрозуміла, що мені не подобаються торти зі сметанним і сирним кремом…

Для тих, хто любить сирний крем…

Знадобиться:

Бісквіт

  • 5 яєць
  • 1 ст. цукор
  • 1 ст. борошна
  • 1 ч. л. тертої цедри лимона

Крем

  • 20 г желатину
  • 150 мл води
  • 300 гр сиру
  • 5 ст л цукрової пудри
  • 250 мл вершків
  • консервовані ананаси

Спосіб приготування:

1. Білки збити з цукром до твердих піків. По одному ввести жовтки, добре збити.

Ось така консистенція виходить

SONY DSC

Вилити тісто в роз’ємну форму, застелену папером.

Не забудьте покрутити форму пару раз в яку-небудь сторону

SONY DSC

Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Ось такий рівний бісквіт вийшов

SONY DSC

Дістати бісквіт з форми

SONY DSC

Прибрати папір. Дати охолонути повністю

SONY DSC

Потім розрізати на два коржі

SONY DSC
SONY DSC

Приготування крему:

Желатин замочити у воді.

Сир змішати з вершками, цукровою пудрою

SONY DSC

і добре збити в блендері.

SONY DSC

Желатин нагріти до розчинення і змішати з сиром.

SONY DSC

Додати ананаси.

SONY DSC
SONY DSC

Нижню половину коржа помістити в роз’ємну форму, з боків викласти папір

SONY DSC

Коли сирна маса почне застигати, викласти на корж.

SONY DSC

Накрити другим коржем і поставити в холодильник на 6 годин.

SONY DSC

Потім вийняти з форми, прибрати папір

SONY DSC

Посипати цукровою пудрою

SONY DSC

Нарізати на порційні шматочки.

SONY DSC

Приємного чаювання!

П. С. Торт потрібно зберігати в холодильнику!

Джерело

Завантаження…