13 квітня 2016, 4:02

Випічка

Творожно-яблучний пиріг «Фарби осені»

Сирна випічка — одна з найулюбленіших багатьох, тому що виходить дуже ніжною. Ми рекомендуємо спекти дуже осінній, дуже смачний і ароматний творожно-яблучний пиріг.

Інгредієнти для приготування сирно-яблучного пирога :

  • Сир — 200 г
  • Яйце — 3 штуки
  • Цукровий пісок — 200 г
  • Борошно — 230 г
  • Масло вершкове — 150 г
  • Розпушувач — 2 чайні ложки
  • Цукати — 100 г
  • Яблука великі — 3 штуки
  • Олія рослинна — 1 столова ложка
  • Цукрова пудра — 1 столова ложка

Приготування сирно-яблучного пирога :

  • Збити яйця з цукром міксером на низькій швидкості.
  • Додати сир (у мене 9%) і перемішати.
  • Потім додати розм’якшене вершкове масло і знову перемішати.
  • Просіяти борошно з розпушувачем і вимісити тісто. Воно повинно вийти досить густим.
  • Вмішати в тісто цукати.
  • Яблука помити, очистити від шкірки і нарізати часточками.
  • Форму для випічки (22-24 див.) змастити рослинним маслом, викласти в неї тісто, а зверху розподілити часточки яблук опуклою стороною вгору, щільно один до одного.
  • Випікати пиріг в духовці, заздалегідь розігрітій до 180 градусів 50 хвилин. Духовку вимкнути, але не відкривати ще 10 хвилин.
  • Готовий пиріг вийняти з духовки, витягти з форми і посипати цукровою пудрою.
  • Пиріг виходить дуже ніжний, зі злегка вологим верхом, за рахунок соковитих яблук.
  • Приємного апетиту!