2 травня 2015, 8:41

Випічка

Яблучний пиріг «Домашній»

До чашечки улюбленого чаю ідеально підійде саме цей пиріг!

Незважаючи на те, що інгредієнти — найпростіші, пиріг вийде чарівним і ніжним на смак!

Інгредієнти приготування яблучного пирога «Домашній» :

  • яйце — 2 штуки
  • цукор — 200 г
  • йогурту — 250 г
  • рослинне масло — 90 мл
  • борошно — 300 г
  • розпушувач — 1/2 пакетика
  • яблука — 2 штуки

Приготування яблучного пирога «Домашній»:

  • Яблука миємо, очищаємо і ріжемо середніми шматочками.
  • Міксером збиваємо цукровий пісок, яйця, йогурт і масло.
  • Потім поступово підсипаємо борошно і розпушувач, ретельно розмішуємо і додаємо яблука.
  • Беремо форму, змащуємо маслом і посипаємо панірувальними сухарями, рівномірно викладаємо тісто.
  • Ставимо форму в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо приблизно 30-40 хвилин. Час випічки залежить від духовки, тому перевіряйте готовність дерев’яною паличкою.
  • Вийшло дивовижно смачно!

    Приємного чаювання!

    Завантаження…