4 травня 2016, 11:02

Сніданок

Яйця-кокот в окрайці

Яйця-кокот в окрайці – дуже смачна страва з цікавою подачею. Напевно за тиждень у Вас залишилися окрайці від батона… Можна з допомогою нехитрої начинки перетворити їх на сніданок вихідного дня. Окрайці послужать формочками для приготування яєць-кокот. Сподобається всій родині!

Інгредієнти для приготування яєць-кокот в окрайці:

  • Хліб білий — 4 шматочка
  • Яйця курячі — 4 штуки
  • Тунець консервований — 1 банка
  • Помідори — 1 штука
  • Вершки 20% — 4 столові ложки
  • Сир — 100 грам
  • Приправи — за смаком

Як приготувати яйця-кокот в окрайці:

  • Окрайці чистимо від м’якушки.
  • Відкриваємо тунець і зливаємо рідину. Далі розімніть рибку до консистенції як у пасти.
  • Наповнюємо рибної пастою наші окрайці.
  • Помідори обдаємо окропом і очистити шкірку. Потім нарізаємо на невеликі часточки.
  • Викладаємо помідори зверху тунця.
  • Вбиваємо по одному яйцю.
  • Трьом весь сир на тертці і рівними частинами викладаємо зверху яйця.
  • Зверху сиру вливаємо по столовій ложці вершків на кожну окраєць.
  • Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 20 хвилин.
  • З яєць можна готувати все, що завгодно і застосовувати їх в будь-яких стравах! На нашому сайті Ви знайдете рецепти таких цікавих страв:

    Яйця пашот в целофановому пакетику

    Легкий суп з яйцем

    Гарячі булочки з яйцем, сиром і шинкою

    Гречана каша з яйцем

    Приємного апетиту!