2 липня 2017, 3:09

Сніданок

Яйця «Орсіні»

Яйця «Орсіні» — улюблене блюдо знаменитого художника Клода Моне, і це не дивно. Яйця виходять неймовірно повітряними і легкими, наче ніжне суфле. Якщо традиційний омлет або яєчня на сніданок Вам давно набридли, то саме час порадувати себе і своїх близьких черговий кулінарної знахідкою. З цим блюдом ранкова трапеза буде не тільки ситна і смачна, але також дуже вишуканою.

Інгредієнти для приготування яєць «Орсіні»:

  • Яйця – 3 штучки
  • Сіль – ¼ чайної ложечки
  • Вершкове масло – 50 грам

Як готуються яйця «Орсіні»:

Візьміть яйця і акуратно відокремте жовтки від білків.

Білки з дрібкою солі в окремій мисці збийте. Збивайте так, щоб у Вас вийшла стійка піна.

Дістаньте деко і дно застелити пекарської папером, а папір змастіть вершковим маслом. Ложкою акуратно викладайте піну з гіркою, а потім в гірці зробіть невелике заглиблення для жовтка. Жовтки викладіть в кожне таке поглиблення і можна ставити деко в духовку. Тримайте там яйця 10-15 хвилин при 180 градусах.

Яйця — один з найшвидших продуктів в приготуванні, але і подати його можна по-різному! Рецепти «Смачненького» поділяться з Вами цікавими варіантами подачі яєць:

Яйця, фаршировані печінкою тріски

Яйця-кокот в окрайці

Яйця пашот в целофановому пакетику

Яєчний коблер на сніданок

Приємного апетиту!