9 грудня 2016, 11:11

Другі страви

Яловичина з кабачком по-костарикански

Яловичина з кабачком по-костарикански може стати чудовою начинкою для тако, гарніром або самостійним блюдом.

Інгредієнти:

  • 2 столові ложки ріпакової або оливкової масло
  • 1 дрібно нарізана цибулина середня
  • 2 подрібнених зубчики часнику
  • 450 грам пісного яловичого або індичого фаршу
  • 1/2 чайної ложки порошку каррі
  • 1 чайна ложка солі
  • 1/2 чайної ложки перцю
  • 3/4 чашки нарізаного кубиками зеленого перцю
  • 2 середніх спілих помідора, очищених від шкірки і насіння і дрібно нарізаних
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 1 великий кабачок, очищений від шкірки і насіння і нарізаний на підлогу-сантиметрові кубики
  • 1/2 склянки свіжих або заморожених кукурудзяних зерен
  • 3 столові ложки дрібно нарізаної свіжої кінзи або петрушки

Приготування яловичини з кабачком за пуэрторикански:

  • Розігрійте масло у великій сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і обсмажуйте , помішуючи, до золотистого кольору, близько 7 хвилин. Додайте часник і готуйте ще кілька секунд.
  • Додайте фарш, порошок каррі, сіль і перець. Продовжуйте обсмажувати, поки м’ясо не стане золотисто-коричневим, приблизно 3 хвилини.
  • Додайте зелений перець, помідори, томатну пасту, кабачок і кукурудзу. Зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і готуйте близько 5 хвилин, поки кабачок не стане м’яким.
  • Посипте петрушкою і кінзою або приправте сіллю і перцем за смаком. Подавайте з рисом і квасолею або як начинку для тако.
  • А також Вам можуть сподобатися інші страви з яловичини:

    Яловичина по-бургундськи

    Розкішна яловичина «Веллінгтон»

    Запечена яловичина в гранатовому соусі

    і ще багато чудових рецептів.

    Приємного апетиту!