31 жовтня 2017, 6:58

Сніданок

Яєчний коблер на сніданок

Яєчний коблер — це чудовий сніданок для всієї родини: просто, швидко, смачно, ситно! А ще дуже гарно!

Якщо Ви ламаєте голову, як вранці швидко нагодувати сім’ю, то цей рецепт для Вас. Ви можете приготувати всі інгредієнти з вечора, а вранці тільки запекти коблер в духовці.

Інгредієнти для приготування яєчного коблер:

  • 1 білий батон в нарізці,
  • 4 яйця,
  • 3 помідора,
  • 0,5 кг шинки,
  • 150 г твердого сиру,
  • 100 г вершкового масла,
  • 150 мл молока,
  • сіль, перець, мускатний горіх за смаком.

Приготування яєчного коблер:

  • Намазати тонким шаром масла скибочки батона.
  • Поставити на «ребро» кружечком у змащену маслом форму.
  • Помідори вимити і нарізати кружечками. Шинку також нарізати кружечками.
  • Між скибочками батона покласти кружечки помідорів і шинки.
  • Яйця збити з молоком, додати сіль, перець, мускатний горіх.
  • Залити цією сумішшю батон з ковбасою і помідорами.
  • Сир натерти на крупній тертці і посипати їм батон зверху.
  • Запекти в духовці до готовності омлету і підрум’янення сиру.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…