16 жовтня 2015, 6:11

Випічка

Яєчня-брехуха в листковому тісті

З ранку досить складно виділити достатньо часу на приготування страви складного. Для того, щоб нагодувати всю сім’ю дуже смачно і ситно, можна зробити незвичайну бовтанку, що наситить і чоловіка і при цьому сподобається дітям.

Інгредієнти для приготування яєчні бовтанки в листковому тісті:

  • листкове тісто — 1 штука
  • яйця — 6 штук
  • печериці — 200 г
  • шинка — 200 г
  • сир — 100 г
  • кріп — середній пучок
  • вершкове масло — 1 столова ложка
  • сіль
  • перець
  • яйце для змащування

Приготування яєчні бовтанки в листковому тісті:

  • Обсмажуємо гриби.
  • Шинку нарізаємо кубиками і кладемо до грибів, смажимо 3 хвилини.
  • Тремо сир на тертці.
  • Дрібно ріжемо кріп.
  • Збиваємо яйця(але не сильно) і змішуємо з сиром і кропом.
  • Заливаємо в сковорідку з шинкою і грибами, смажимо приблизно 4 хвилини.
  • Солимо, перчимо.
  • Розкачуємо тісто, з боків робимо ножем надрізи, однакову кількість з кожного боку.
  • В середину викладаємо начинку і робимо косичку.
  • Змащуємо збитим яйцем і ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 190 градусів, випікаємо 20-25 хвилин.
  • Потім даємо йому охолонути.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…