23 липня 2017, 10:06

Другі страви М’ясо

«Зайкины котлетки»

Ось такі симпатичні смачненькі «Зайкины котлетки», а швидше навіть оладки, виходять з цього нескладного рецепта. Тут і пісне м’ясо і велика кількість овочів, тому можна обійтися і без гарніру до них. А ще зручно брати такі котлетки на пікніки.

Інгредієнти для готування «Зайкиных котлеток»:

  • Куряче філе – 800 грам
  • Молода капуста – 200 грам
  • Морква – 1 штука
  • Цибуля порей – 1 штучка
  • Кріп, петрушка — пучки
  • Яйця – 5 штучок
  • Борошно — пів склянки
  • Сіль і перець за смаком
  • Соняшникова олія

Як готуються «Зайкины котлетки»:

  • Філе подрібнюємо шматочками в 1 — 0,5 див.
  • Точно так само дрібно ріжемо капусту, цибульку і моркву (можна на тертці).
  • Зелень теж дрібно порубати і додати в загальну масу.
  • Далі все добре перемішуємо і приправляємо сіллю і перцем.
  • У перемішану масу додаємо яйця і знову заважаємо додаючи борошно маленькими порціями.
  • Нагріваємо сковороду ложкою викладаємо наші “оладки”.
  • Гарненько підрум’янимо з одного боку і перевертаємо. Як тільки перевернули наші котлетки, то варто накрити сковороду кришкою хвилин на 5.
  • Після закінчення п’яти хвилин наша смакота готова і можна подавати до столу!

    Думаю, що ці котлетки обов’язково будуть тепер у Вашому меню. А ще більше вкуснятинок у нас на сайті:

    Котлетки з картоплею в сметано-томатному соусі

    Котлетні хитрощі!

    Котлети з опеньків

    Курячі шніцелі

    Приємного апетиту!