19 квітня 2016, 12:47

Закуски

Закусочний торт з куркою і грибами

Млинцевий закусочний торт – прекрасний варіант ситної закуски. Всі компоненти торта відмінно поєднуються і доповнюють один одного – вершковий сир, гриби і відварна курка. Торт здивує не тільки своїм смаком, але і цікавим оформленням.

Інгредієнти для приготування тіста:

  • 350 г твердого сиру
  • 200 р майонезу
  • 5 ст. л. борошна
  • 4 яйця
  • сіль, перець за смаком
  • 1 морквина
  • кріп

Інгредієнти для начинки:

  • 300 г вареного курячого філе
  • 250 г печериць
  • 1 цибулина олія для смаження
  • 200 г плавленого або вершкового сиру
  • 100-150 г майонезу
  • 2 зубчики часнику
  • свіжий кріп
  • сіль, перець

Спосіб приготування закусочного торта з куркою і грибами:

Готуємо тісто:

  • Спершу натираємо на тертці твердий сир.
  • Далі збиваємо яйця з майонезом. Додаємо до всього борошно й сир.
  • Все ретельно перемішуємо, поки маса не стане однорідною. Потім ділимо тісто на 2 частини.
  • На дрібній тертці нарізаємо моркву і обсмажуємо її на рослинній олії.
  • Дрібно нарізаємо свіжий кріп.
  • В одну частину тіста додаємо кріп, в іншу – морквину.
  • З отриманого тесту смажимо млинці для закусочного торта. Сковороду потрібно попередньо добре розігріти. Таким чином, повинні вийти два види млинців: укропные і морквяні.

    Готуємо начинку:

  • Спочатку відварюємо куряче філе. Даємо йому трохи охолонути й нарізаємо невеликими шматочками.
  • Дрібно нарізаємо гриби і цибулю. Обсмажуємо цибулю і трохи додаємо гриби. Всі разом смажимо десь 10 хвилин. Якщо вважаєте за потрібне, можете трохи посолити начинку з грибів.
  • Розтираємо сир з майонезом, додаємо видавлений часник, дрібно нарізаний кріп, сіль і перець.
  • Як правильно скласти млинці:

  • На тарілку кладемо кроповий млинець і змащуємо його сирною масою.
  • Зверху ставимо шар грибів з цибулею і накриваємо його морквяним млинчиком.
  • Далі знову йде тонкий шар з майонезу і сиру і шар нарізаної вареної курки.
  • Повторюємо ті ж дії з іншими млинцями. За бажанням прикрашаємо торт свіжими огірками. Далі ставимо торт в холодильник, щоб він просочився.

    Через деякий час можна подавати до столу.

    Приємного апетиту!