26 травня 2016, 2:29

М’ясо

Запечена свинина в особливому соусі

Запечена свинина в особливому соусі, приготована за цим рецептом, виходить неймовірно смачною, соковитою і ніжною. Сміливо можете подавати це гаряча страва до будь-якого святкового столу!

Це блюдо з’явилося завдяки тому, що кухарі на кухні постійно експериментують. А надихнуло їх на цей шедевр всім відоме «М’ясо по-французьки». Намагаючись зробити страву на свій смак, прибираючи і додаючи різні інгредієнти, кулінари намагалися готувати ще смачніше. Страви хоч і схожі один на одного, але все ж мають різні технології приготування, а, значить, і володіють різними смаковими якостями. Як, власне, і запечена свинина в особливому соусі.

Інгредієнти для приготування запеченої свинини в особливому соусі

  • 200 г твердого сиру
  • 2 цибулина
  • 1 баночка консервованих печериць
  • Свинина
  • Майонез домашній
  • Сметана
  • Вершковий сир «Філадельфія» з зеленню
  • Перець чилі/кайенский
  • Чорний перець
  • Сіль

Спосіб приготування:

  • Нарізати м’ясо невеликими шматочками, відбити, потім натерти спеціями і викласти на деко, застелене фольгою (попередньо змастити маслом фольгу).
  • Перемішати в пропорціях 1: 1 майонез, вершковий сир і сметану. Додати трохи перцю, солі і, якщо хочете — сушену зелень. Потім перемішати до однорідності.
  • Добре обмазати м’ясо приготованим соусом, зверху викласти нарізану цибулю (півкільцями), потім гриби, змастити соусом, поставити в нагріту до 180 градусів духовку. Запікати потрібно 20 хвилин.
  • Коли страва майже готова, потрібно посипати тертим сиром і запікати ще 15-20 хвилин до готовності і легкого рум’янцю на сирі.
  • Ця страва добре підійде до будь-якого свята або просто для сімейного вечері. По цьому рецепту м’ясо вийде м’яким, соковитим і буде танути в роті. Ваші гості і близькі будуть задоволені.

    Приємного апетиту!

    Завантаження…